2013-05-30 13:31 #0 av: [Melinda]

Jag är den nya sajtvärden för denna sidan, och tänkte att en presentation av mig själv kan vara bra så ni vet vem jag är.


 Ja, jag heter då Melinda. Jag är 20år och bor i Landskrona, Skåne. Har alltid haft stort intresse för djur och då gärna reptiler. Fick min första reptil när jag va 3-4år - en majsorm. Och sen har det fortsatt. I skrivande stund så har jag 15 geckos, varav en är en ögonfransgecko, resten är leopardgeckos. Har även en hobbyuppfödning med mina leopardgeckos.

När jag inte spenderar tid på djuren så sitter jag ofta vid datorn eller är ute någonstans och fotograferar. Jag är arbetslös, så jag försöker jämt hitta sätt att fördriva tiden med.

Är dessutom vädligt intresserad av motor & motorsport. är uppväxt med dragracing och just nu är drömmen att en dag ha råd att själv börja tävla. Så händer ibland att jag dyker upp på tävlingar som publik. Händer även att ha dyker upp på ställen och tittar på motocross, speedway och så. Håller även på att ta mc-kort, och tills det är gjort får bil körkortet ligga på hyllan ;).


Har ni tips och idéer om sidan eller frågor, så kontakta gärna mig.